Νέα
  • ΓΔ: 1033.44 +0.36%
  • Τζίρος: 102,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Δόμνα Μιχαηλίδου: Οφείλουμε να στηρίζουμε τις λαϊκές αγορές

ΥΠΑΑΤ: Ενίσχυση 8,7 εκατ. ευρώ στους παραγωγούς λαϊκών αγορών
Πηγή: Eurokinissi

«Οι λαϊκές αγορές αποτελούν τη σταθερή επιλογή χιλιάδων καταναλωτών και οφείλουμε όλοι να τις στηρίζουμε», ανέφερε η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου κατά την σημερινή διάρκεια επίσκεψής της σε λαϊκή αγορά της Παλαιάς Κοκκινιάς.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Παναττικής Ομοσπονδίας Πωλητών Λαϊκών Αγορών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κυρία Μιχαηλίδου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Γ΄ Λαϊκής Αγοράς Πειραιά και μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΣΠΛΑ Γιώργο Καζέπη καθώς και με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου.

Ο κ. Καζέπης έθεσε θέματα που απασχολούν τους πωλητές και εντάσσονται στον τομέα ευθύνης της κυρίας Μιχαηλίδου. Δηλαδή την θέσπιση αποζημίωσης των πωλητών σε περίπτωση ασθένειας ή ατυχήματος εκτός εργασίας, την δυνατότητα ένταξης του κλάδου στα μητρώα του ΟΑΕΔ καθώς και τα γραφειοκρατικά ζητήματα που καθυστερούν τις άδειες παραμονής αλλοδαπών εργαζομένων στο χώρο των λαϊκών αγορών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ