Νέα
  • ΓΔ: 1381.42 +0.03%
  • Τζίρος: 35,17 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντάξεις Ιανουαρίου 2023: Nωρίτερα φέτος οι πληρωμές λόγω εορτών

atm
Πηγή Unsplash

Νωρίτερα από τις καθιερωμένες ημερομηνίες θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2023, για την οικονομική διευκόλυνση των συνταξιούχων, εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Την Tετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9. 

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

Πότε πληρώνονται επιδόματα και δώρο Χριστουγέννων

Τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 ξεκίνησε η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η προπληρωμή του Δώρου Χριστουγέννων σε επιδοτούμενους ανέργους, στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας και σε δικαιούχους του επιδόματος γονικής αδείας. Στις 20 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί η εφάπαξ ενίσχυση των 250 ευρώ σε 1.194.806 χαμηλοσυνταξιούχους.
 
Στις 20 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί η επιταγή ακριβείας των 250 ευρώ για ανασφάλιστους υπερήλικες και άτομα με αναπηρία, η μιάμιση δόση του επιδόματος παιδιού και το διπλό Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα. 

Στις 20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η τακτική καταβολή όλων των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ αντί να γίνει στις 30 Δεκεμβρίου. Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου οι μη επιδοτούμενοι, μακροχρόνια άνεργοι, εγγεγραμμένοι στην ΔΥΠΑ π.ΟΑΕΔ θα λάβουν την έκτακτη ενίσχυση των 250 ευρώ, υπολογίζονται σε περίπου 100.000. 
Ακόμα, στις 21 Δεκεμβρίου θα λάβουν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα το δώρο Χριστουγέννων.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ