Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Νέα Αντιπρόεδρος και Γενική Διευθύντρια στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο Γιώργος Γεωργαντάς
Ο Γιώργος Γεωργαντάς / Φωτογραφία: Eurokinissi

Τρία νέα μέλη τοποθετήθηκαν στη Διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ μετά από απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργου Γεωργαντά.

Όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, Αντιπρόεδρος του Οργανισμού αναλαμβάνει η Γεωργία Αθανασάκη, νέα Γενική Διευθύντρια ορίστηκε η Όλγα Μωραΐτου - Ζώη ενώ τακτικό μέλος στο Δ.Σ. ορίστηκε ο Γιαννακουλόπουλος Βασίλειος.

Η Γεωργία Αθανασάκη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών συστημάτων παραγωγής από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Θα αναλάβει τη θέση της Αντιπροέδρου μέχρι την πλήρωση της θέσης μέσω της σχετικής προκήρυξής και διαδικασίας, η οποία ολοκληρώνεται από το Α.Σ.Ε.Π.

Η κ. Όλγα Μωραΐτου - Ζώη είναι πτυχιούχος της Σχολής Νομικών & Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει υπηρετήσει ως Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πληρωμών Αγροτικών Ενισχύσεων καθώς και ως Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικής & Οικονομικής Υποστήριξης.

Τέλος, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, Τακτικό Μέλος του Δ.Σ., ορίστηκε ο Γιαννακουλόπουλος Βασίλειος, Ορκωτός ελεγκτής, εκπρόσωπος του Υπουργείου Οικονομικών.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ