Νέα
  • ΓΔ: 1456 +0.56%
  • Τζίρος: 67,57 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τι καιρό θα κάνουμε Χριστούγεννα – Η πρόγνωση Μαρουσάκη για τις γιορτές

Καιρός: Ηλιοφάνεια και αύξηση θερμοκρασίας αναμένεται σε όλη την χώρα
Πηγή: Intime

Με ήπιες καιρικές συνθήκες θα κυλήσει η παραμονή των Χριστουγέννων, καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Στη χώρα μας, σήμερα Σάββατο, στις περισσότερες περιοχές θα κυριαρχήσει η ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές συννεφιές οι οποίες θα είναι περισσότερες προς τα κεντρικά και νότια τμήματα της Ελλάδας.

Στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βοριάδες με τις εντάσεις τους να κυμαίνονται από 4 έως και 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο από το μεσημέρι σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Στην Αττική οι θερμοκρασίες έφτασαν τους 7 βαθμούς τις πρωινές ώρες, ωστόσο μέσα στην υπόλοιπη ημέρα αναμένεται να αγγίξουν μέχρι και τους 18, ενώ παρατηρείται και υψηλή υγρασία.

Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς κελσίου, ενώ καταγράφονται και τοπικές ομίχλες που στη συνέχεια θα υποχωρήσουν.

Ο καιρός τα Χριστούγεννα

Αναφορικά με τα Χριστούγεννα, αναμένεται να επικρατήσουν ήπιες καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγες τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι στις ελληνικές θάλασσες δεν θα προβληματίσουν, καθώς θα πνέει βοριάς με μέτριες και προς τα νότια τμήματα ισχυρές εντάσεις.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ