Νέα
  • ΓΔ: 1448.83 -0.42%
  • Τζίρος: 30,96 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετακίνηση από δήμο σε δήμο: Τι ισχύει

Αστυνομία / Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Σε διευκρινίσεις σχετικά με τις μετακινήσεις των πολιτών στην Αττική, η οποία εισέρχεται από αύριο Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου σε καθεστώς lockdown, προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης. 

Μετακίνηση για άθληση και για κατοικίδια μόνο στον δήμο κατοικίας, θα ισχύει στην Αττική, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον ΑΝΤ1, ο κ. Σταμπουλίδης.

Η διευκρίνιση αφορά στον κωδικό μετακίνησης 6 με sms στο 13033 και όπως είπε, δεν θα επιτρέπεται από αύριο και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου που θα τεθεί σε εφαρμογή το lockdown, η μετακίνηση με το αυτοκίνητο για άθληση σε χώρους μακριά από τον δήμο διαμονής.

Τέλος, o Γενικός Γραμματέας Εμπορίου τόνισε πως το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου τα ανθοπωλεία θα λειτουργήσουν μόνο με ραντεβού και μέσα στο ωράριο 9:00-17:00 καθώς και ότι οι λαϊκές αγορές σε Αττική και Θεσσαλονίκη θα είναι ανοιχτές.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ