Νέα
  • ΓΔ: 1435.19 -0.94%
  • Τζίρος: 133,27 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown - Σχολεία: Πώς θα γίνεται από σήμερα η τηλεκπαίδευση

Laptop
Laptop / Πηγή: Unsplash

Σε εφαρμογή τίθεται στην Αττική από σήμερα η τηλεκπαίδευση για τους μαθητές όλων των σχολείων. Οπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την εξειδίκευση των μέτρων του lockdown που αποφασίστηκε για την Αττική, από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου οι μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων θα κάνουν μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης, εξαιρουμένων των μαθητών που φοιτούν σε σχολεία Ειδικής Αγωγής και οι οποίο θα συνεχίσουν να πηγαίνουν κανονικά στις σχολικές μονάδες τους.

Σχολεία: Το ωράριο της τηλεκπαίδευσης

Οσον αφορά το ωράριο της τηλεκπαίδευσης, το σύστημα που θα υιοθετηθεί θα είναι ίδιο με αυτό που ακολουθήθηκε τον Νοέμβριο, όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς. Δηλαδή, το πρωί θα κάνουν μαθήματα τα γυμνάσια και τα λύκεια και το μεσημέρι τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία.

Επιπλέον, από σήμερα, Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου, τίθεται ξανά σε λειτουργία η εκπαιδευτική τηλεόραση στην ΕΡΤ2.

Σημειώνεται, επίσης, ότι σε αναστολή θα βρίσκονται οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, ενώ τα ΑΕΙ συνεχίζουν να λειτουργούν μέσω τηλεκπαίδευσης.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα