Νέα
  • ΓΔ: 1381.07 +1.13%
  • Τζίρος: 104,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αεροπλάνο από την Πολωνία ειδοποίησε για βόμβα - Συνοδεία ελληνικών F-16 κατευθύνεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Προσγειώθηκε στις 17:40 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», το αεροπλάνο Boeing 738 της Ryanair, από την Πολωνία, που έστειλε ειδοποίηση για βόμβα.

Η ενημέρωση έγινε από νατοϊκό στρατηγείο και ενώ ήταν στον ελληνικό εναέριο χώρο.

Το αεροπλάνο - όπως προβλέπει το πρωτόκολλο - συνόδευσε ζεύγος ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών F-16, τα οποία μετά την προσγείωσή του επέστρεψαν στο Βόλο.

Το αεροπλάνο εκτελούσε δρομολόγιο από το Κατοβίτσε της Πολωνίας στην Αθήνα και μεταφέρει σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πάνω από 150 επιβάτες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το αεροπλάνο προσγειώθηκε σε απομακρυσμένο σημείο του αεροδιαδρόμου, που είχαν υποδείξει οι ελληνικές αρχές, μακριά από τα υπόλοιπα αεροσκάφη, που βρίσκονται αυτή την ώρα στο Ελ. Βενιζέλος.

Στο σημείο έχουν σπεύσει η Πυροσβεστική, ειδικό τμήμα των ΤΕΕΜ και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να ελέγξουν εξονυχιστικά το αεροπλάνο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ αρχικά θα γίνει έλεγχος όλων των επιβατών, που θα κατέβουν ένας ένας και χωρίς τις αποσκευές τους και στη συνέχεια θα ελεγχθούν όλοι οι χώροι του αεροσκάφους και οι αποσκευές που έχουν φορτωθεί σε αυτό.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ