Νέα
  • ΓΔ: 1024.75 +0.90%
  • Τζίρος: 88,68 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Διαγωνισμός για προμήθεια εξοπλισμού στα στρατιωτικά νοσοκομεία της περιφέρειας Αττικής

Η Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) προκήρυξε διαγωνισμό για την προμήθεια εξοπλισμού για τα στρατιωτικά νοσοκομεία (Σ.Ν.) στην περιφέρεια Αττικής για την εύρυθμη λειτουργία τους και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας με σκοπό την εξυπηρέτηση των υγειονομικών αναγκών του πληθυσμού της χώρας.

Ο προς προμήθεια εξοπλισμός αποτελείται από διαφορετικούς τύπους μηχανημάτων, με σκοπό την πληρέστερη κάλυψη των αναγκών των Σ.Ν.

Η σύμβαση περιλαμβάνεται στο Υποέργο Νο 1 της Πράξης: «Προμήθεια Εξοπλισμού Στρατιωτικών Νοσοκομείων στην Περιφέρεια Αττικής» η οποία έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Αττική 2014 – 2020».

Η σύμβαση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.), συνολικής επιλέξιμης δαπάνης ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ (6.000.000,00 ευρώ). Η προκήρυξη του διαγωνισμού αναρτήθηκε σήμερα στη διαύγεια.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ