Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown: Τι αλλάζει στις μετακινήσεις των εργαζομένων

Lockdown: Οι έξι εξαιρέσεις για τις μετακινήσεις εκτός νομού
Πηγή: Eurokinissi

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης για την πανδημία του νέου κορονοϊού ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς έκανε λόγο για τις αλλαγές στις μετακινήσεις των εργαζομένων.

Ειδικότερα, η μετακίνηση των εργαζομένων επιστημόνων - αυτοαπασχολούμενων, που διαθέτουν επαγγελματική ταυτότητα εκδιδόμενη από επαγγελματικό σύλλογο με τη μορφή ΝΠΔΔ, (π,χ, Δικηγορικοί Σύλλογοι, Τεχνικό Επιμελητήριο, Οικονομικό Επιμελητήριο, Ιατρικοί Σύλλογοι), δεν απαιτείται προς πιστοποίηση της ιδιότητάς τους να φέρουν την απαιτούμενη εκτύπωση από το πληροφοριακό σύστημα TAXIS των φορολογικών στοιχείων φυσικών προσώπων και επιχειρηματικής δραστηριότητας, εφόσον επιδεικνύουν την σε ισχύ επαγγελματική ταυτότητα του Συλλόγου τους.

Ο κ. Χαρδαλιάς επιπλέον ανέφερε πως η μετακίνηση των δημοσιογράφων για επαγγελματικούς λόγους εξακολουθεί να πραγματοποιείται με τον τρόπο που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα