Νέα
  • ΓΔ: 1416.19 -0.41%
  • Τζίρος: 41,18 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κακοκαιρία «BARBARA»:Από τις 10:00 το πρωί της Τρίτης σε λειτουργία οι δημόσιες υπηρεσίες

Πηγή: Pixabay

Επιστροφή στο γραφείο από αύριο για τους δημοσίους υπαλλήλους, με ώρα προσέλευσης τις 10:00 το πρωί, ανεξαρτήτως ωραρίου εργασίας, λόγω του καιρικού φαινομένου «Μπάρμπαρα».

Όπως σημειώνεται από το υπουργείο Εσωτερικών, αύριο Τρίτη δεν θα ισχύει το μέτρο της έκτακτης τηλεργασίας που εφαρμόστηκε σήμερα, και οι υπάλληλοι θα πρέπει να προσέλθουν κανονικά στις υπηρεσίες τους. Η απόφαση αφορά ειδικά την Περιφέρεια Αττικής και τις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, διευκρινίζεται ότι δεν θα πραγματοποιηθούν τυχόν ραντεβού με δημόσιες υπηρεσίες που έχουν προγραμματιστεί για αύριο, πριν από τις 10:00 το πρωί.

Επισημαίνεται ότι τα ανωτέρω δεν αφορούν τους υπαλλήλους τα καθήκοντα των οποίων συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Για τους υπαλλήλους αυτούς, αρμόδιοι να παρέχουν οδηγίες είναι οι επικεφαλής των υπηρεσιών αιχμής, στις οποίες ανήκουν οργανικά, ιδίως οι αρμόδιοι επικεφαλής των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, νοσηλευτικών ιδρυμάτων κλπ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ