Νέα
  • ΓΔ: 1454.03 -0.07%
  • Τζίρος: 7,18 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown - Αγιος Βαλεντίνος: Με ραντεβού και κωδικό 2 τα ανθοπωλεία

Εξαιρείται από το lockdown η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου για τα ανθοπωλεία
Προετοιμασίες ανθοπωλείων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου / Πηγή: Eurokinissi

Παρά τα νέα μέτρα που έχουν τεθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού, σήμερα, Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, λόγω της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου θα λειτουργούν τα ανθοπωλεία σε όλη την επικράτεια με τη μέθοδο του click inside.

Εγινε γνωστό πως οι παραγγελίες και οι εισαγωγές των λουλουδιών για την ημέρα των ερωτευμένων έχουν ήδη γίνει έναν μήνα πριν. Έτσι, δόθηκε στα ανθοπωλεία η δυνατότητα να λειτουργήσουν μόνο για δύο ημέρες.

Πώς θα λειτουργήσουν

Τα ανθοπωλεία άνοιξαν από χτες Σάββατο 13 και θα παραμείνουν σε λειτουργία και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, από τις 09:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα, και τηρουμένης της αναλογίας 1 ατόμου ανά 25 τ.μ.

Η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι διαφορετική λόγω της πανδημίας, με τους ανθοπώλες ωστόσο να ελπίζουν ότι η διάθεση θα αλλάξει έστω με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα.

SMS μετακίνησης σε ανθοπωλείο

Οι πελάτες θα εξυπηρετούνται μόνο με ραντεβού στο εκάστοτε κατάστημα. Επίσης για τη μετάβασή τους στο ανθοπωλείο θα πρέπει να στείλουν SMS 2 στο 13033 και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους εντός δύο ωρών.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ