Νέα
  • ΓΔ: 1391.99 +0.78%
  • Τζίρος: 58,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεκτρικός: Κανονικά τα δρομολόγια

ΗΣΑΠ / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΗΣΑΠ / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 1 του Μετρό (Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος). Λόγω της έντονης χιονόπτωσης τα δρομολόγια είχαν διακοπεί από νωρίς το πρωί στο τμήμα του ΗΣΑΠ Ειρήνη - Κηφισιά.

Νωρίτερα, σημειώθηκαν προβλήματα,καθώς λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια», τα δρομολόγια από τον Πειραιά έφταναν μέχρι και τον σταθμό Ειρήνη. Ωστόσο, τα συνεργεία της ΣΤΑΣΥ πραγματοποιούσαν εργασίες προκειμένου να ανοίξει η γραμμή και να διεξαχθεί κανονικά η διέλευση των συρμών.

Κλειστή η Εθνική Οδός

Υπενθυμίζεται ότι από τις 05.30 το πρωί είναι κλειστή η εθνική οδός Αθηνών- Λαμίας για όλα τα οχήματα, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης που καθιστά πολύ επικίνδυνη την κυκλοφορία.

«Η Εθνική Οδός έκλεισε με δική μου απόφαση για να μην εγκλωβιστεί και κινδυνέψει κανείς», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Τόνισε, δε, ότι τα εκχιονιστικά μηχανήματα είναι επί τόπου και η κατάσταση θα αξιολογηθεί εκ νέου το μεσημέρι. Ο υπουργός ζήτησε, επίσης, από όλους να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Την ίδια ώρα, είναι σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά για Κρήτη, Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο και, σύμφωνα με την ΕΜΥ, φθάνουν κατά τόπους τα 9 και 10μποφόρ. 

Δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας για Μαρμάρι και Κυκλάδες. Κλειστό είναι, επίσης, το λιμάνι του Λαυρίου και οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα -Αιδηψός, Καβάλα-Πρίνου, Καβάλα- Λιμένα Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερωθούν για τυχόν αλλαγές και τροποποποιήσεις των δρομολογίων.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ