Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Σε εξέλιξη η φωτιά στην περιοχή Κυπαρίσσι - Επίγειες και εναέριες δυνάμεις

Φωτογραφία αρχείου - Πηγή: Eurokinissi

Σε εξέλιξη παραμένει η φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι σε δασική έκταση στην περιοχή Κυπαρίσσι, του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας, ενώ καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση, στη θέση Βελά, του Δήμου Αιγιαλείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική, πάνω από το μέτωπο της φωτιάς στο Κυπαρίσσι επιχειρούν δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα, τύπου «Καναντέρ», τα οποία πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού. Επίσης, επιχειρούν και ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αποτελούμενες από περίπου 50 πυροσβέστες 18 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

Στο δεύτερο πύρινο μέτωπο που καίει αγροτοδασική έκταση, στη θέση Βελά της Αιγιαλείας, συνεχίζουν να επιχειρούν περίπου 20 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ, όπως προαναφέρθηκε, η φωτιά παρουσιάζει καλύτερη εικόνα.

Σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική, οι δύο φωτιές δεν απειλούν μέχρι τώρα κατοικημένες περιοχές. Σχετικά με τα αίτια που προκάλεσαν τις πυρκαγιές, τις έρευνες έχουν αναλάβει τα ανακριτικά τμήματα της Πυροσβεστικής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ