Νέα
  • ΓΔ: 1422.7 +0.36%
  • Τζίρος: 50,88 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Καιρός - Meteo: Αθριος σε όλη τη χώρα με νέα άνοδο της θερμοκρασίας

Βελτιωμένος καιρός σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα αναμένεται σήμερα σύμφωνα με το meteo. Πιθανότητα λίγων βροχών στο Ανατολικό Αιγαίο και στη Δυτική Ελλάδα. Άνεμοι με εντάσεις 4-6 μποφόρ στα πελάγη. Άνοδος της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες. Λίγες τοπικές βροχές είναι πιθανό να εκδηλωθούν στο Ανατολικό Αιγαίο και σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 19, στην Ήπειρο από 5 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 21-22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 21-22 βαθμούς, στα Επτάνησα από 9 έως 18, στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 18 βαθμούς και στην Κρήτη από 9 έως 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στα νότια πελάγη θα πνέουν δυτικοί άνεμοι με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι νοτίων διευθύνσεων με εντάσεις έως 3-5 μποφόρ. Στον Κορινθιακό θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19-20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ