Νέα
  • ΓΔ: 1452.24 +0.26%
  • Τζίρος: 112,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Hellenic Train: Εκδίδει εισιτήρια για Αθήνα-Θεσσαλονίκη παρά το ότι δεν γίνοναι... δρομολόγια!

Εισιτήρια για τη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη εξακολουθεί να εκδίδει η Hellenic Train, καθώς η πλατφόρμα της εταιρείας παραμένει ανοιχτή λίγες ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Σημειώνεται ότι ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, ο σιδηρόδρομος θα επαναλειτουργήσει πιθανότατα στο τέλος Μαρτίου, υπό όρους απόλυτης ασφάλειας.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, η ιστοσελίδα της εταιρείας δίνει τη δυνατότητα πληρωμής εισιτηρίων για το δρομολόγιο σαν να μην έχει συμβεί ποτέ η τραγωδία. Μάλιστα η δυνατότητα για αγορά εισιτηρίου δίνεται για… δρομολόγια από τις 20 Μαρτίου και μετά.

Το σύστημα λειτουργεί κανονικά με την επιλογή θέσεων και την ηλεκτρονική πληρωμή, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με το νέο υπουργό Μεταφορών, πρόθεση της κυβέρνησης είναι να ξεκινήσουν ξανά τα δρομολόγια στο τέλος του μήνα εφόσον ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

 

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα