Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα συσκευασμένων φιστικιών - Βρέθηκαν... νεκρές προνύμφες

Στην ανάκληση παρτίδας συσκευασμένων φιστικιών με την επωνυμία «Go Nutz- KARAGIANNIS, Πίνατς-Ψημένα και αλατισμένα με υποκατάστατο άλατος», πορχώρησε ο ΕΦΕΤ, επειδή εντοπίστηκαν... νεκρές προνύμφες και υφές τους.

Η ανακοίνωση 

Ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής του Ε.Φ.Ε.Τ., κατά τη διενέργεια επιθεώρησης στο πλαίσιο διερεύνησης αναφοράς καταναλωτή, προέβη σε έλεγχο του τροφίμου «Go Nutz- KARAGIANNIS, Πίνατς-Ψημένα και αλατισμένα με υποκατάστατο άλατος» των 220g με στοιχεία: ημερομηνία λήξης: 10/12/23 και LOT 221210.

To προϊόν επεξεργάζεται και συσκευάζεται στην Ελλάδα από την «ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε.Β.Ε», (ΞΗΡΟΚΑΡΠ), 4ο χλμ Αμφιλοχίας-Αγρινίου και διακινείται από τη ΜΕΤΡΟ (My Market). Μετά από μακροσκοπικό έλεγχο διαπιστώθηκε η παρουσία νεκρών προνυμφών και υφών τους μέσα στη συσκευασία.

Η επιχείρηση έχει ήδη προβεί σε ενέργειες για την ανάκληση του εν λόγω προϊόντος από την αγορά. Ο Ε.Φ.Ε.Τ. εποπτεύει τη διαδικασία ανάκλησης ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τo ανωτέρω προϊόν (φωτογραφίες κάτωθι), να μην το καταναλώσουν.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ