Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Κακοκαιρία Μηδεία: Νέα χιονόπτωση από απόψε το βράδυ στην Αττική

Κακοκαιρία Μήδεια: Χιόνια στον Διόνυσο / Πηγή: Eurokinissi
Χιόνια στον Διόνυσο / Πηγή: Eurokinissi

Η κακοκαιρία Μήδεια έφτασε από χτες 15/2 πάνω από την Αττική και σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα δεν θα φύγει πριν το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου. Στα λευκά ντύθηκαν σχεδόν όλες οι περιοχές της Αττικής (ακόμα και το κέντρο της Αθήνας) μετά από μία ολονύχτια και ολοήμερη χιονόπτωση, ενώ για πρώτη φορά βγήκε εκχιονιστικό στο Κολωνάκι.

Ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης, εκτάκτως δημοσίευσε στο Facebook, ότι ακόμα και αν τα φαινόμενα παρουσιάζουν μια μερική βελτίωση απόψε το απόγευμα, το βράδυ της Τρίτης θα πέσει εκ νέου χιόνι σε όλη την Αττική, καθώς η κακοκαιρία θα συνεχίσει να «χτυπά» έως και το πρωί της Τετάρτης.

Αναλυτικά η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για τον καιρό

«Με πυκνές χιονοπτώσεις θα κυλήσει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σήμερα στην Αττική ενώ η εξασθένιση των ανέμων σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες οδηγεί εύκολα σε χιονόστρωση. Πρόσκαιρη υποχώρηση θα παρουσιάσουν οι χιονοπτώσεις μέσα στο απόγευμα κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα ενώ σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία που λάβαμε πριν από λίγο από τα μετεωρολογικά μας μοντέλα πυκνές χιονοπτώσεις θα σαρώσουν και πάλι το μεγαλύτερο τμήμα του νομού τη νύχτα και μέχρι το πρωί αύριο».

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ