Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Καιρός - Meteo: Bροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές με τοπικά έντονα φαινόμενα

Πηγή: Eurokinissi

Bροχές ή καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας, με τοπικά έντονα φαινόμενα στα δυτικά, στα βορειοανατολικά και στο Ανατολικό Αιγαίο, αναμένονται σήμερα σύμφωνα με το meteo. Τοπικές χαλαζοπτώσεις κυρίως στο Βορειοανατολικό και Ανατολικό Αιγαίο. Ανεμοι με εντάσεις έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο και έως 6 μποφόρ στο Ιόνιο. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αρκετά ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα στη Δυτική Ελλάδα, στη Θράκη και στα νησιά του Βορειοανατολικού και Ανατολικού Αιγαίου. Αυξημένη είναι η πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων, κυρίως στα νησιά του Βορειοανατολικού και Ανατολικού Αιγαίου. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 21 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 8 έως 20, στην Ήπειρο από 8 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 20-22, στα Επτάνησα από 11 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου από 13 έως 18 και στην Κρήτη από 13 έως 22-24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε τοπικές βροχές ή καταιγίδες, φαινόμενα που τις πρωινές ώρες θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί με εντάσεις 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ και μετά το μεσημέρι από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19-20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις, με αυξημένη πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ