Νέα
  • ΓΔ: 1422.35 +0.33%
  • Τζίρος: 108,35 εκ €
Δείκτες / Μετοχές
Οικονομικό Φόρουμ Δελφών 2024

Μέσα Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν σήμερα στην Αττική

Λεωφορείο - χιονόπτωση / Πηγή: Eurokinissi
Λεωφορείο - χιονόπτωση / Πηγή: Eurokinissi

Με τροποποιήσεις λόγω της κακοκαιρίας «Μήδεια», θα κινηθούν σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αττική, ενώ ανοιχτή είναι από τα ξημερώματα η Εθνική Οδός Αθηνών - Λαμίας.

Ειδικότερα, λόγω ύφεσης των καιρικών φαινομένων από τις 4 τα ξημερώματα δόθηκε στην κυκλοφορία το τμήμα της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας από τη Γέφυρα Καλυφτάκη (Κηφισιά) έως τα όρια με τον Νομό Βοιωτίας, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών. Σημειώνεται ότι από την Βοιωτία και πάνω η κυκλοφορία στην εθνική οδό διεξάγεται κανονικά.

Λεωφορεία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, τα λεωφορεία λόγω του παγετού άρχισαν τα δρομολόγιά τους από τις 7 το πρωί. Οπως διευκρινίζεται, τα δρομολόγια θα εκτελούνται από τις 7 το πρωί κανονικά, όπου το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Σημειώνονται πως παρατηρούνται κάποιες δυσκολίες στις μετακινήσεις των οχημάτων σε τοπικές γραμμές στα Βόρεια Προάστια.

Μετρό και ΗΣΑΠ

Το Μετρό στις γραμμές 2 και 3 θα λειτουργήσει σήμερα κανονικά, εκτός από το κομμάτι Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, όπου δεν θα πραγματοποιηθούν ούτε σήμερα δρομολόγια. Οι επιβάτες μετεπιβιβάζονται στον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Στην γραμμή 1 του Ηλεκτρικού θα λειτουργήσει το κομμάτι Πειραιάς – Ειρηνη, ενώ γίνονται δοκιμαστικά δρομολόγια (χωρίς επιβάτες) στο τμήμα Ειρήνη – Κηφισιά, προκειμένου να επιτραπεί τις επόμενες ώρες η κυκλοφορία των συρμών σε όλο το δίκτυο. Χωρίς προβλήματα γίνονται τα δρομολόγια του τραμ σε όλο το δίκτυό του.

Προαστιακός

Τέλος, σύμφωνα με χθεσινοβραδινή ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων στην υποδομή σήμερα θα κυκλοφορήσουν περιορισμένα δρομολόγια του προαστιακού στις διαδρομές Κιάτο- Λιόσια, Λιόσια - Πλακεντίας, Πλακεντίας - Αεροδρόμιο. Εφόσον τα προβλήματα αποκατασταθούν θα υπάρξει και σταδιακή αποκατάσταση των δρομολογίων .

Τραμ

Κανονικά θα λειτουργήσει το τραμ.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ