Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Αίθριος με λίγες νεφώσεις - Πιθανότητα τοπικών βροχών στα νησιά

Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα νότια νησιωτικά τμήματα αναμένονται σήμερα σύμφωνα με το meteo. Άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 6-7 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βρόχες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθεί τοπικά παγετός στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 15 βαθμούς, στην Ήπειρο από -1 έως 15 βαθμούς, στα Επτάνησα από 2 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -3 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -1 έως 16, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 4 έως 15, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17-18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 6-7 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 5 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με ίδιες εντάσεις.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό με λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοι με εντάσεις εώς 3-4 και στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ, ενώ σταδιακή εξασθένιση αναμένεται από τις μεσημβρινές ώρες και στροφή των ανέμων σε νότιους με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς, αλλ΄ά στα βόρεια και δυτικά του νομού θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ