Νέα
  • ΓΔ: 1448.48 -0.48%
  • Τζίρος: 187,13 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Εντοπίστηκαν σώοι οι τρεις κτηνοτρόφοι

Χιονόπτωση / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Χιονόπτωση / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια αναζήτησης των τριών κτηνοτρόφων στην περιοχή Ελεύθερνα του Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, οι οποίοι δεν είχαν δώσει σημεία ζωής από χτες το βράδυ.Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι αγνοούμενοι κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους και είναι καλά στην υγεία τους.

Συγκεκριμένα, στην ορεινή περιοχή της Ελεύθερνας του Μυλοποτάμου ξεκίνησε η αναζήτηση, από δυνάμεις της ΕΜΑΚ, προκειμένου να εντοπιστούν οι κτηνοτρόφοι, για τους οποίους δόθηκε σήμα αναζήτησης στις 9:00. Ορειβατική ομάδα οκτώ ανδρών της ΕΜΑΚ, με ένα ερπιστριοφόρο και ένα drone, επιχειρεί στη χιονισμένη περιοχή. Οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες λόγω του χιονιά και σύμφωνα με ενημέρωση η περιοχή είναι δύσβατη.

Οι τρεις άνδρες πήγαν χτες στη στάνη τους σε υψόμετρο 1.000 μέτρων, να ταΐσουν τα ζώα τους στη στάνη, αλλά λόγω της πυκνής χιονόπτωσης από την κακοκαιρία «Μήδεια» δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, ενώ δεν είχαν και τρόπο να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ