Νέα
  • ΓΔ: 1435.19 -0.94%
  • Τζίρος: 133,27 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Μήδεια: Ποια σχολεία θα λειτουργήσουν αύριο στην Αττική

Φλώρινα: Κλειστά τα σχολεία λόγω χιονόπτωσεις
Πηγή: Eurokinissi

Τα στελέχη της Περιφέρειας Αττικής αξιολόγησαν τα δεδομένα της κακοκαιρίας και επικοινώνησαν με τους Διευθυντές όλων των Σχολικών μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης που βρίσκονται κυρίως στις πληγείσες, προκειμένου να ενημερωθούν για την προσβασιμότητα και τη δυνατότητα λειτουργίας τους από αύριο Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου.

Τελικά αποφασίστηκε ότι όλα τα σχολεία την Π.Ε. Ατιικής θα λειτουργήσουν κανονικά. Με αφορμή τη σχετική εξέλιξη ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ζήτησε από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους υπευθύνους των σχολικών μονάδων και από τους Δήμους να μεριμνήσουν άμεσα σε περίπτωση εντοπισμού προβλημάτων.

«Με δεδομένη τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και την ενημέρωση που είχε το στελεχιακό μας δυναμικό θεωρούμε ότι οι σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (όλων των βαθμίδων) στην Περιφέρεια Αττικής μπορούν από αύριο να λειτουργούν και πάλι κανονικά. Σε κάθε περίπτωση έχω ζητήσει από τα στελέχη μας, όπως και από τους κατά τόπους Δήμους, να είναι σε συνεχή επικοινωνία προκειμένου να διευθετηθούν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Βασικό ζητούμενο όλων μας είναι η ασφάλεια των παιδιών και η διευκόλυνση των γονέων», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα