Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψυρρή: Εμπρηστική επίθεση σε εταιρεία που ανήκε στη Μαρέβα Μητσοτάκη

Εμπρηστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας / Πηγή: Eurokinissi
Εμπρηστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας / Πηγή: Eurokinissi

Επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό, από αγνώστους, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, σε επιχείρηση στου Ψυρρή που ανήκε στη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Το συγκεκριμένο κτήριο, στην Οδό Τάκη 6 στου Ψυρρή, όπου στεγαζόταν η εταιρεία Zeus + Dione, είχε γίνει και πάλι στόχος εμπρηστικής επίθεσης τον Φεβρουάριο του 2018 την οποία είχε αναλάβει «Σύμπραξη Αμετανόητων Αναρχικών».

Σημειώνεται πως από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές και μαύρισε η κεντρική είσοδος. Υπενθυμίζεται πως η Μαρέβα Μητσοτάκη είχε ανακοινώσει το καλοκαίρι πως αποχωρεί από όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας Zeus + Dione.

Η απάντηση από το Μέγαρο Μαξίμου

Για την αποψινή επίθεση στα γραφεία της Zeus+Dione, την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, το Μέγαρο Μαξίμου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Θρασύδειλοι τραμπούκοι έκαναν απόψε το βράδυ, επίθεση με γκαζάκια και βενζίνη στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione, την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Από την επίθεση, που γίνεται για δεύτερη φορά, προκλήθηκε φωτιά και υλικές ζημιές. Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση. Ηρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει αταλάντευτα το δρόμο της για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ