Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνικό Κτηματολόγιο: Τα μέτρα για την αποσυμφόρηση των κτηματολογικών γραφείων

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το Ελληνικό Κτηματολόγιο εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την αποσυμφόρηση των κτηματολογικών γραφείων.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι «με στόχο την αποσυμφόρηση της λειτουργίας των μεταβατικών Κτηματολογικών Γραφείων και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολίτων, (ιδίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) ανακοινώνουμε τα εξής άμεσα μέτρα: Από την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023, θα χορηγούνται ηλεκτρονικά τα αποσπάσματα κτηματολογικών διαγραμμάτων (ΑΚΔ) από τα έμμισθα υποθηκοφυλακεία που λειτουργούν μεταβατικά ως κτηματολογικά γραφεία και συγκεκριμένα τα γραφεία: Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Κατερίνης, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Μεγάρων, Ελευσίνας, Ζωγράφου, Αχαρνών και Μυκόνου, από την διεύθυνση:

https://www.gov.gr/ipiresies/periousia-kai-phorologia/ktematographese/apospasma-ktematologikou-diagrammatos 

Παράλληλα, μέσα στην εβδομάδα θα εγκατασταθεί σύστημα προτεραιότητας με δυνατότητα online κράτησης αριθμού, από ηλεκτρονικό υπολογιστή και κινητό τηλέφωνο, στο μεταβατικό Κτηματολογικό Γραφείο Αθηνών και στο αμέσως προσεχές διάστημα και στο μεταβατικό Κτηματολογικό Γραφείο Θεσσαλονίκης».

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ