Νέα
  • ΓΔ: 1381.07 +1.13%
  • Τζίρος: 104,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρεμπόριο: Πρόστιμα συνολικού ύψους 8.300 ευρώ

Παρεμπόριο / Πηγή: intime
Πηγή: intime

Πρόστιμα συνολικού ύψους 8.300 ευρώ που αφορούσαν στο παράνομο εμπόριο επιβλήθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοινώνει την εβδομαδιαία επιχειρησιακή δραστηριότητα της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου στο σύνολο της επικράτειας:

  1. Κατά το χρονικό διάστημα από 15.02.2021 έως και 21.02.2021 πραγματοποιήθηκαν συνολικά 404 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 16 παραβάσεις που αφορούσαν στο παράνομο εμπόριο.
  2. Σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, τη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης και την συνδρομή των τοπικών δημοτικών αρχών, οι επιχειρήσεις της ΔΙ.Μ.Ε.Α. για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου έλαβαν χώρα σε Αττική και Κεντρική Μακεδονία.
  3. Επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 8.300 €, για παραβάσεις των Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ) και του υπαίθριου εμπορίου (ν.4497/2017).
  4. Κατασχέθηκαν 685 τεμάχια απομιμητικών ειδών.
Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ