Νέα
  • ΓΔ: 1392.62 +0.83%
  • Τζίρος: 120,44 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα παιδιού: Ανοίγει η πλατφόρμα για τις αιτήσεις Α21 - Ποιοι πρέπει να κάνουν αίτηση

επίδομα παιδιού
Πηγή: Unsplash

Ο ΟΠΕΚΑ ενημερώνει ότι σήμερα Τετάρτη 31 Μαϊου 2023 άνοιξε και λειτουργεί η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού –  προκειμένου οι δικαιούχοι που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση για το έτος 2023 να υποβάλουν. Προσοχή, όσοι γονείς έχουν ήδη υποβάλλει την αίτησή τους για το 2023 και αυτή έχει εγκριθεί δεν χρειάζεται να επανυποβάλλουν αίτηση Α21. Οι αιτήσεις ανοίγουν τώρα ξανά - μετά την πληρωμή της 2ης δόσης του Επιδόματος Παιδιού που ολοκληρώθηκε - για όσους δικαιούχους δεν έχουν υποβάλλει ακόμη για το 2023 αίτηση. 

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα παραμείνει αυτή τη φορά ανοιχτή μέχρι τις 7/7/2023 και ώρα 18.00. Στην συνέχεια  θα κλείσει προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επεξεργασίας της πληρωμής της 3ης δόσης 2023 και τυχόν αναδρομικών.

Οι δικαιούχοι του Επιδόματος Παιδιού μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, www.idika.gr, ή μέσω του διαδικτυακού τόπου, www.opeka.gr, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο Taxisnet.

Οι πολίτες πρέπει να προσέχουν ότι για να ολοκληρωθεί η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά. Αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Περισσότερες πληροφορίες για το Επίδομα Παιδιού, εδώ , όπως και ερωτήσεις και απαντήσεις, χρήσιμες για τον ενδιαφερόμενο πολίτη εδώ.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ