Νέα
  • ΓΔ: 1217.75 +1.45%
  • Τζίρος: 79,25 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Εντοπισμός και σύλληψη αλλοδαπού διακινητή στη Λέσβο

Στην ακινητοποίηση φουσκωτού ταχύπλοου σκάφους και στη σύλληψη του 40χρονου αλλοδαπού χειριστή του, προχώρησε το Λιμενικό Σώμα στη θαλάσσια περιοχή της Μήθυμνας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, το εν λόγω σκάφος εντοπίστηκε από πλωτό του λιμενικού να κινείται με μεγάλη ταχύτητα από τα ελληνικά παράλια προς τις τουρκικές ακτές, χθες το απόγευμα. Ο 40χρονος χειριστής του σκάφους δεν ανταποκρίθηκε στα ηχητικά σήματα του περιπολικού σκάφους και προσπάθησε να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη, από το περιπολικό σκάφος το οποίο πραγματοποίησε τη ρίψη τεσσάρων βολών επί του κινητήρα με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του και τη σύλληψη του 40χρονου αλλοδαπού χειριστή.

Η Λιμενική Αρχή Μήθυμνας, κατάσχεσε ένα κινητό τηλέφωνο και ένα μαχαίρι οκτώ εκατοστών. Κατά δήλωση του 40χρονου, μετέφερε οχτώ αλλοδαπούς έναντι χρηματικής αμοιβής, οι οποίοι αναζητούνται από την οικεία Λιμενική Αρχή καθώς και την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ