Νέα
  • ΓΔ: 896.54 +0.06%
  • Τζίρος: 50,40 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Lockdown-Αττική: Σκέψεις για παράταση έως τις 8 Μαρτίου

Κλειστά καταστήματα / Πηγή: Intime
Κλειστά καταστήματα / Πηγή: Intime

Την παράταση του υφιστάμενου αυστηρού lockdown για μία ακόμη εβδομάδα εξετάζουν οι καθηγητές στην Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της νόσου Covid-19, με αφορμή τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα.

Οι λοιμωξιολόγοι αναμένουν, σήμερα και αύριο, τα δεδομένα από τα κρούσματα και τις εισαγωγές στα νοσοκομεία προκειμένου να λάβουν τις οριστικές αποφάσεις για το τί μέλλει γενέσθαι, κατά την εισήγησή τους στην κυβέρνηση.

Παρά τις σκέψεις της Πολιτείας στην κατεύθυνση χαλάρωσης των μέτρων, αλλά και τις εισηγήσεις των επικεφαλής Σωματείων και οργανώσεων της αγοράς, όπως το λιανεμπόριο, ώστε να επανέλθει το συντομότερο δυνατό η οικονομική δραστηριότητα και να αρθούν από Δευτέρα 1η Μαρτίου κάποια από τα μέτρα περιορισμού, ίσαμε τούτη την ώρα τα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια σε αυτή την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κρούσματα, σήμερα, ενδεχομένως να ξεπεράσουν τα 1.000, ενώ παράλληλα ανησυχία προκαλεί το γεγονός πως τα 880 κρούσματα της Δευτέρας προέκυψαν από σημαντικά χαμηλότερο αριθμό τεστ.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ