Νέα
  • ΓΔ: 1452.24 +0.26%
  • Τζίρος: 112,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: Στην ανακρίτρια σήμερα ο σκηνοθέτης

Δημήτρης Λιγνάδης / Πηγή: Intime
Πηγή: Intime

Ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθεί στις 12:00 το μεσημέρι, ο Δημήτρης Λιγνάδης με τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει άλλη μια μέρα προθεσμία για να απολογηθεί, καθώς ο δικηγόρος του τον ανέλαβε μόλις χθες και δεν έχει προλάβει να μελετήσει τη δικογραφία.

Ο ηθοποιός - σκηνοθέτης, που φέρεται να έχει προβεί σε σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή κρατείται για 5η μέρα στη ΓΑΔΑ, μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του το προηγούμενο Σάββατο.

Στον εισαγγελέα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ

Λιγότερο από μία ώρα παρέμεινε στο γραφείο του εισαγγελέα ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Πασχάλης Τσαρούχας.

Ο κ. Τσαρούχας παρέδωσε στον εισαγγελικό λειτουργό φακέλους με υποθέσεις που αφορούν σεξουαλική βία και έχουν καταγγελθεί στο πλαίσιο του πειθαρχικού ελέγχου, δεσμευόμενος πως θα επανέλθει, αν χρειαστεί, να προσκομίσει νεότερα στοιχεία.

Σε δηλώσεις του εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείο, ο ηθοποιός τόνισε «το ειδικό χαρακτηριστικό» που έχουν οι φάκελοι που προσκόμισε στην Δικαιοσύνη, εξηγώντας ότι είναι αποκλειστικά για υποθέσεις σεξουαλικής βίας.

«Καταθέσαμε με τους φακέλους. Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων. Δεν μπορώ να πω ούτε πόσες υποθέσεις κατέθεσα, ούτε ποιες. Οι καταγγελίες είναι για προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Δεσμευθήκαμε ότι οποιαδήποτε νέο στοιχείο θα το συμπληρώσουμε», δήλωσε ο κ. Τσαρούχας.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ