Νέα
  • ΓΔ: 1502.79 +0.82%
  • Τζίρος: 105,84 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά στον Κουβαρά Αττικής - Επιχειρούν εναέρια μέσα

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά στη περιοχή Κουβαράς της Αττικής. Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη σε πολίτες που βρίσκονται κοντά στην περιοχή, προειδοποιώντας τους για δασική πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τη Πυροσβεστική, η φωτιά καίει ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί, μέχρι στιγμής, σπίτια.

Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα έχει συντονιστικό ρόλο.

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίτερα στην περιοχή Κουβαράς της Αττικής.

Σύμφωνα με τη Πυροσβεστική, η φωτιά καίει ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Λόγω της πυρκαγιάς εστάλη από το 112 μήνυμα προς τους κατοίκους της περιοχής, καλώντας τους να εκκενώσουν τον οικισμό Πέτα.

 

Στο σημείο επιχειρούν 55 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 2 πεζοπόρα τμήματα καθώς και 31 Ρουμάνοι πυροσβέστες με 5 υδροφόρα οχήματα, ενώ από αέρος επιχειρούν 6 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα έχει συντονιστικό ρόλο.

Τέλος, σύμφωνα με ενημέρωση απο την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Λαυρίου, από τη λεωφόρο Σουνίου έως την επαρχιακή οδό Κουβαρά και στα δύο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ