Νέα
  • ΓΔ: 1452.24 +0.26%
  • Τζίρος: 112,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αττική Οδός: Κλειστές οι έξοδοι 1 και 2 προς Μάνδρα και Μαγούλα

Πηγή: Eurokinissi

Έκλεισαν λόγω της πυρκαγιάς στα Δερβενοχώρια οι έξοδοι 1 και 2 της Αττικής οδού προς Μάνδρα και Μαγούλα αντίστοιχα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία.

 Προς Πανόραμα, Παλαιοχώρι, Πουρνάρια και Αγία Σωτήρα κατευθύνεται το μέτωπο της φωτιάς που εκδηλώθηκε χθες στα Δερβενοχώρια, όπως ανέφερε σε έκτακτη ενημέρωση για τις δασικές πυρκαγιές, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης.

Για τον λόγο αυτό εκδόθηκε μήνυμα από το 112 για την απομάκρυνση των κατοίκων των παραπάνω οικισμών προς τη Μάνδρα. Η σημαντικότερη δασική πυρκαγιά που απασχολεί το μεγαλύτερο αριθμό επίγειων και εναέριων μέσων είναι αυτή που εκδηλώθηκε χθες στα Δερβενοχώρια καθώς, όπως είπε ο κ. Βαθρακογιάννης, αυτή τη στιγμή το μέτωπο παρουσιάζει δυναμική.

Διαβάστε επίσης: Πύρινα μέτωπα: Δύσκολη μάχη στα Δερβενοχώρια - Μέτωπο προς Οινόη - Εκκενώσεις στο Λουτράκι

Κλειστή η εθνική οδός Ελευσίνας- Θηβών

Η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Ελευσίνας- Θηβών από τον κόμβο της Μάνδρας προς Θήβα και στα δύο ρεύματα.

Σε αυτή την πυρκαγιά επιχειρούν 250 πυροσβέστες με 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 75 οχήματα, ενώ το κινητό επιχειρησιακό κέντρο «Όλυμπος» βρίσκεται στην περιοχή για τον συντονισμό τους. Από αέρος επιχειρούν 11 αεροσκάφη και 9 ελικόπτερα εκ των οποίων το ένα ως συντονιστικό.

 

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ