Νέα
  • ΓΔ: 1457.54 +0.62%
  • Τζίρος: 17,77 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά στην Κέρκυρα: Εκκενώνονται οι περιοχές Καλαμάκι και Απραός στην Κέρκυρα

Εκκενώνονται οι περιοχές Καλαμάκι και Απραός στην Κέρκυρα - Μήνυμα του 112 στους κατοίκους    

Εκκενώνονται οι περιοχές Καλαμάκι και Απραός στην Κέρκυρα λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται. Οι κάτοικοι των οικισμών Καλαμάκι και Απραός ειδοποιήθηκαν μέσω μηνύματος του 112 να εκκενώσουν την περιοχή και να κατευθυνθούν προς το λιμάνι της Κασσιόπης.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Καλαμάκι και Απραός εκκενώστε τώρα προς το λιμάνι της Κασσιόπης. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών».

Εκκένωση και στην περιοχή Ημερολιά

Νωρίτερα νέο μήνυμα από το 112 ενημερώνονται όσοι βρίσκονται στην περιοχή Ημερολιά, πριν από το λιμάνι της Κασσιόπης, στην Κέρκυρα ότι πρέπει να απομακρυνθούν, καθώς η φωτιά έχει πλησιάσει επικίνδυνα την περιοχή.

Ειδικότερα εκκενώνεται η περιοχή Σύκι στην Κέρκυρα. Οι κάτοικοι του οικισμού ειδοποιήθηκαν μέσω του 112 προκειμένου να εκκενώσουν την περιοχή και να κατευθυνθούν προς το λιμάνι της Κασσιόπης.
Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή Σύκι εκκενώστε τώρα προς Λιμάνι Κασσιόπης. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών».

 

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα