Νέα
  • ΓΔ: 1446.92 -0.17%
  • Τζίρος: 83,48 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΤΕΟ: Σε λειτουργία από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου

Ανοίγουν τα ΚΤΕΟ από Δευτέρα
Πηγή: Intime

Ξεκινά η λειτουργία ΚΤΕΟ σε όλη την επικράτεια από την ερχόμενη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 6 το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιωτικών ΚΤΕΟ υποστηρίζει ότι αναμένεται σχετικό ΦΕΚ και εγκύκλιος από το υπουργείο, εντός των επόμενων ωρών.

Σημειώνεται ότι τα δελτία ελέγχου ΚΤΕΟ και οι Κάρτες Ελέγχου Καυσαερίων (ΚΕΚ) που έληξαν ή λήγουν εντός του χρονικού διαστήματος από 31/10/2020 έως και 13/12/2020, παρατείνεται η ισχύς τους κατά 70 ημέρες από την αντίστοιχη ημερομηνία λήξης τους.

Επιπλέον, ο σύνδεσμος συστήνει στους ενδιαφερόμενους οδηγούς να κλείσουν άμεσα ραντεβού, διότι αναμένεται μεγάλος όγκος διεργασιών στα ΚΤΕΟ το επόμενο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, υπολογίζεται ότι λόγω της αναστολής λειτουργίας των ΚΤΕΟ από 6/11/2020 βρίσκονται σε αναστολή πάνω από 250.000 τεχνικοί έλεγχοι ΚΤΕΟ & Καρτών καυσαερίων οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν εντός της προθεσμίας παράτασης των 70 ημερών, παράλληλα με τους τεχνικούς ελέγχους κανονικής περιόδου.

Ο κωδικός που πρέπει να στείλουν για να μεταβούν στο ΚΤΕΟ είναι, SMS με κωδικό 2 στο 13033.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ