Νέα
  • ΓΔ: 900.65 -0.31%
  • Τζίρος: 57,59 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Δάνεια: Δώρο οι τόκοι του α' τριμήνου σε μικρές επιχειρήσεις - Ποιοι επιδοτούνται (vid)

Επιδότηση των τόκων ενήμερων επιχειρηματικών δανείων για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο προβλέπει απόφαση που αναμένεται να ληφθεί από το υπουργείο Ανάπτυξης, σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή του OPEN «Τώρα ό,τι συμβαίνει» η δικηγόρος Ελλη Ρουμπάκου. Σύμφωνα με την κ. Ρουμπάτη η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται για να βοηθηθούν επιχειρήσεις και επαγγελματίες να επανενταχθούν στην οικονομική κανονικότητα με ομαλό ρυθμό.

Σε κάθε περίπτωση οι δανειολήπτες που θα μπορούν να κάνουν χρήση της απόφασης αυτής θα πρέπει να έχουν ενήμερα δάνεια, δηλαδή εξυπηρετούμενα, και οι δικαιούχοι θα πρέπει να κάνουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στο πληροφοριακό σύστημα https://www.ependyseis.gr/ , όπου και θα πατήσει την ένδειξη «Επιδότηση τόκων υφιστάμενων δανείων από τον Covid19».

Θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο ότι οι δικαιούχοι θα πρέπει να κάνουν τόσες αιτήσεις όσες είναι οι πιστώτριες τράπεζες. Επιλέξιμες θα είναι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και αυτές οι οποίες βάσει των σχετικών ΚΑΔ έχουν πληγεί από την πανδημία. 

Δείτε τα όσα είπε η κ. Ρουμπάκου στο 1.26:50 του βίντεο που ακολουθεί

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ