Νέα
  • ΓΔ: 1452.24 +0.26%
  • Τζίρος: 112,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός - Meteo: Νεφώσεις και πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός: Αναμένονται τοπικές βροχές αλλά και καταιγίδες στα Δυτικά και τα νησιά του Αιγαίου
Πηγή: Eurokinissi

Για σήμερα, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, προβλέπονται νεφώσεις  με τοπικές βροχές στην Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και τα νοτιότερα τμήματα του Ιονίου.

Λίγες παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά των βόρειων ηπειρωτικών περιοχών.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της, η οποία στην κεντρική και τη βόρεια χώρα θα είναι αισθητή.

«Μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας. Σήμερα, από την οροσειρά της Πίνδου και ανατολικότερα θα εμφανιστούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές και λίγα χιόνια σε βόρειες περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας. Δυτικότερα περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες συννεφιές. Πολύ 
ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις βοριάδες θα επικρατήσουν μέσα στο Αιγαίο», προβλέπει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν σε ασθενείς τοπικές βροχές που θα εξασθενίσουν το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις και τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα, όπου πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες στα θαλάσσια τμήματα. Ο υδράργυρος θα δείχνει από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ