Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακό χάος στην Εθνική Αθηνών – Κορίνθου μετά τη φωτιά σε βυτιοφόρο: Σε εξέλιξη μετάγγιση του επικίνδυνου φορτίου

Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» έχει προκαλέσει η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα διόδια της Ελευσίνας προς Κόρινθο λόγω της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα σε βυτιοφόρο όχημα, που μετέφερε υγραέριο, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.

Διακοπές κυκλοφορίας – Απίστευτη ταλαιπωρία

Μπορεί η φωτιά στο όχημα να έχει κατασβεστεί, ωστόσο βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία μετάγγισης του επικίνδυνο φορτίου, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Όπως ανακοινώθηκε, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο Αθηνών- Κορίνθου:

  • Από το 39ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο
  • Από το ύψος των διοδίων Ελευσίνα στο ρεύμα προς Κόρινθο
  • Από το 57ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα

Την ίδια ώρα, η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορίας και στην Παλαιά Εθνική Οδό από το ύψος των διοδίων Ελευσίνας έως την Κινέττα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σε συνεργασία με την Τροχαία και την Ελληνική Αστυνομία καταβάλλεται προσπάθεια διοχέτευσης των οχημάτων στα δύο ρεύματα της Παλαιάς Εθνικής Οδού μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία, λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασης, πραγματοποιείται σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Ενεργειών και την παρουσία τεχνικού ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες άνδρες της τροχαίας και πυροσβέστες μοιράζουν νερά στους οδηγούς που βρίσκονται ακινητοποιημένοι.

Σε απόγνωση οι οδηγοί

Εντωμεταξύ απεγνωσμένοι οδηγοί που έχουν εγκλωβιστεί στην Εθνική Οδό προς Κόρινθο ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες από την ουρά χιλιομέτρων που έχει σχηματιστεί ενώ οι ίδιοι βρίσκονται για πάνω από μια ώρα σταματημένοι.

Επιφυλακή για το ενδεχόμενο διαρροής του υγροποιημένου αερίου

Η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι σε βυτιοφόρο όχημα στο 45,7 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας. Το όχημα μετέφερε 7,2 τόνους υγραέριο κίνησης.

Η φωτιά αντιμετωπίστηκε άμεσα και κατασβέστηκε και έχουν αφήσει το αέριο να διαφύγει στην ατμόσφαιρα υπό την επίβλεψη της Πυροσβεστικής.  Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός πρόλαβε να εγκαταλείψει το όχημά του και είναι καλά στην υγεία του.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ