Νέα
  • ΓΔ: 1448.48 -0.48%
  • Τζίρος: 187,13 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Απολογείται την Τρίτη ο Έλληνας οπαδός - Κατηγορείται ότι καθοδηγούσε τους Κροάτες χούλιγκαν

Πηγή: ert

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί την Τρίτη ο 43χρονος Έλληνας οπαδός που συνελήφθη για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά τα οποία έχασε τη ζωή του ο Μιχάλης. Οι Αρχές που έχουν εξετάσει το μαγνητοσκοπημένο υλικό θεωρούν πως ο 43χρονος μαζί με άλλους Έλληνες, είχαν οργανωτικό ρόλο και καθοδηγούσαν Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν.

Οι κατηγορίες σε βάρος του 43χρονου οπαδού είναι μεταξύ άλλων για συγκρότηση – ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη περίπτωση έκρηξης με πρόθεση, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, βιαιοπραγία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία, οπλοχρησία. Όλες οι πράξεις είναι φερόμενες ως τελεσθείσες υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Επαγγελματικού και Ερασιτεχνικού Αθλητισμού.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στου Γκύζη, στο αυτοκίνητο και στη μοτοσικλέτα του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Κεντρική μονάδα υπολογιστή, με το καλώδιο παροχής ρεύματος και εικόνας
  • Δύο μεταλλικά μπαστούνια baseball
  • Δύο κράνη, χρώματος μαύρου
  • Συσκευή κινητού τηλεφώνου
  • Ξύλινο στειλιάρι, Κράνος, χρώματος μαύρο.

Η διαδικασία ανάλυσης των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων με τα δείγματα από το σώμα του Μιχάλη ολοκληρώθηκε πλήρως με αρνητικά όμως αποτελέσματα.

Τα κατασχεμένα μαχαίρια δεν έχουν DNA των Ελλήνων ή του Αλβανού συλληφθέντα και εξετάζεται πλέον αν ανήκουν σε κάποιους από τους συλληφθέντες Κροάτες ή σε άγνωστα άτομα που διαφεύγουν της σύλληψης.

Μάλιστα, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως τα ίδια άτομα φρόντισαν και για τις προσυνεννοήσεις που έπρεπε να γίνουν αλλά και για την προμήθεια των αλλοδαπών χούλιγκαν με πολεμοφόδια, όπως στυλιάρια, φωτοβολίδες κλπ.
Για τον λόγο αυτόν, το κινητό τηλέφωνο του 43χρονου θα αναλυθεί για να βρεθούν τυχόν αποδεικτικά στοιχεία, ενώ μπορεί να γίνει και ανάκτηση για όσα τυχόν έχει φροντίσει να σβήσει.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα