Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίδομα παιδιού - Α21: Πότε κλείνει η πλατφόρμα - Πότε πληρώνεται η δ' δόση

Την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18.00, θα κλείσει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων Α21 – Επίδομα Παιδιού, σύμφωνα με ανακοίνωση τουΥπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας με τον εποπτευόμενο Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα παραμείνει κλειστή μέχρι και την 28 Σεπτεμβρίου 2023, για να γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων και η εκκαθάριση της πληρωμής του τέταρτου διμήνου του  έτους. Η δ' δόση θα καταβληθεί την τελευταία εργάσιμη ημέρα του Σεπτεμβρίου (Παρασκευή 29/9).

Υπενθυμίζουμε ότι  η ηλεκτρονική πλατφόρμα άνοιξε για τους δικαιούχους την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους έως την καταληκτική ημερομηνία στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, www.idika.gr, ή μέσω του διαδικτυακού τόπου, www.opeka.gr , με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης του δικαιούχου στο Taxisnet.

Για να ολοκληρωθεί η αίτηση πρέπει να υποβληθεί οριστικά. Αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Περισσότερες πληροφορίες για το Επίδομα Παιδιού, στο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/. Για σχετικές, με το Επίδομα Παιδιού, ερωτήσεις και απαντήσεις, πατήστε στο https://opeka.gr/oikogeneies/epidoma-paidiou/erotiseis-apantiseis/.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ