Νέα
  • ΓΔ: 1452.24 +0.26%
  • Τζίρος: 112,42 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά - Aσπρόπυργος: Διακοπή κυκλοφορίας και των λεωφορείων που εκτελούσαν προαστιακά δρομολόγια

Τη διακοπή της κυκλοφορίας και των λεωφορείων που εκτελούσαν τα δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο τμήμα Άνω Λιόσια - Νεα Πέραμος, ανακοίνωσε η Hellenic Train. Η εντολή δόθηκε από την Τροχαία λόγω του κλειστού οδικού δικτύου από την πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο.

Ποια τμήματα της γραμμής Πειραιάς - Κιάτο εξυπηρετούνται και πώς

Κατά συνέπεια τα δρομολόγια της γραμμής Πειραιάς - Κιάτο θα πραγματοποιούνται μέχρι νεοτέρας ως έξης: Στο τμήμα Πειραιάς - Α. Λιόσια με τις προβλεπόμενες ώρες αναχώρησης (ανά ώρα). Στο τμήμα Νέα Πέραμος - Κιάτο με αναχωρήσεις ανά δίωρο. Το τμήμα Άνω Λιοσια - Νέα Πέραμος δεν θα εξυπηρετείται καθόλου.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης είχαν διακοπεί με εντολή της Πυροσβεστικής τα δρομολόγια Πειραιάς - Κιάτο του Προαστιακού Σιδηροδρόμου εξαιτίας της πυρκαγιάς στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Όπως είχε ανακοινώσει η Hellenic Train, έκλεισε το τμήμα Κινέτα - Άνω Λιόσια, ενώ η αμαξοστοιχία 1309 είχε ακινητοποιηθεί στον σταθμό της Κινέτας.

Ακολούθως τα δρομολόγια του Προαστιακού Κιάτο - Πειραιάς είχαν υποκατασταθεί από λεωφορεία στο τμήμα Άνω Λιόσια - Νέα Πέραμος, τα οποία ωστόσο πλέον σταμάτησαν να εκτελούνται.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ