Νέα
  • ΓΔ: 1446.92 -0.17%
  • Τζίρος: 83,48 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά Άνω Λιόσια: Εκκενώθηκε και το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ - Απομακρύνθηκαν 161 λεωφορεία

Στην προληπτική απομάκρυνση 161 λεωφορείων φυσικού αερίου από το αμαξοστάσιο των Άνω Λιοσίων προχώρησε η ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) καθώς μετά την εκκένωση της περιοχής, η φωτιά έκαιγε στο σημείο «Πανόραμα», το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω από τις εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου.

Τα οχήματα μεταφέρονται και θα σταθμεύσουν σε τρία άλλα αμαξοστάσια της εταιρίας στην Ανθούσα, τον Βοτανικό και τον Πειραιά. Στο αμαξοστάσιο των Ανω Λιοσίων βρέθηκαν νωρίτερα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών Γιάννη Ξιφαρά. Στο συγκεκριμένο αμαξοστάσιο φιλοξενούνται λεωφορεία που κινούνται με φυσικό αέριο.

«Η χώρα δοκιμάζεται για άλλη μια φορά από την πύρινη λαίλαπα. Το σύνολο της ελληνικής πολιτείας δίνει μαχη σε όλα τα μέτωπα. Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία χάρη στον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων της ΟΣΥ», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, Γιάννης Ξιφαράς, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η προληπτική απομάκρυνση των λεωφορείων οργανώθηκε από τη διοίκηση της ΟΣΥ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ όπως επισημαίνει το μέλος του Δ.Σ. του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑΦώτης Νικολακόπουλος «πραγματοποιηθηκε χάρις στη συνεργασία οδηγών που ανταποκρίθηκαν άμεσα και έφτασαν και από άλλα αμαξοστάσια προκειμένου να μετακινήσουν τα λεωφορεία».

Αν και τα οχήματα θα κινηθούν με φυσικό αέριο από άλλο αμαξοστάσιο και έχει υπάρξει μία κινητοποίηση σε οδηγούς, δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις σε ορισμένα πρωινά δρομολόγια.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ