Νέα
  • ΓΔ: 1280.11 +0.39%
  • Τζίρος: 64,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό το σαββατοκύριακο

Κλειστές λόγω εργασιών το βράδυ του Σαββάτου η έξοδος προς Λ. Κύμης στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο και το βράδυ της Κυριακής  η είσοδος από Λ. Πεντέλης στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Ειδικότερα, κλειστές λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνουν:

  1. από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 26/08/2023 έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 27/08/2023, η έξοδος προς Λ. Κύμης (έξοδος 10) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν τις εξόδους προς Λ. Ηρακλείου (έξοδος 9) ή προς Λ. Κηφισίας (έξοδος 11).
  2. από τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 27/08/2023 έως τις 06:00 το πρωί της Δευτέρας 28/08/2023, η είσοδος από Λ. Πεντέλης (είσοδος 12) στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να επιλέξουν τις εισόδους από οδό Δουκίσσης Πλακεντίας (είσοδος 13) ή από Λ. Κηφισίας (είσοδος 11).

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic).

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων, παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας κατά τις διελεύσεις τους από τα εν λόγω τμήματα.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ