Νέα
  • ΓΔ: 1414.67 -0.32%
  • Τζίρος: 71,01 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

SafeSteps με συντονίστρια τη Σοφία Μπεκατώρου, για την ψυχαγωγία και ενδυνάμωση μέσω του αθλητισμού

Ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία  με την έναρξη του προγράμματος #SafeSteps που πραγματοποιήθηκε στο Experience Park του Ελληνικού σε πρώτη φάση με τη συμμετοχή επωφελούμενων από το Δίκτυο Μεταναστριών στην Ελλάδα "Μέλισσα" @MelissaNetwork.

Σήμερα και αύριο  θα συνεχίσει το πρόγραμμα με τη συμμετοχή έφηβων κοριτσιών  που διαμένουν στο Ίδρυμα Παιδόπολις Αγ. Βαρβάρα και στις 6-7/9 θα συμμετάσχουν αγόρια και έφηβοι μετανάστες από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία της Εκκλησίας ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ  Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων (@synyparxis.org).

Το #SafeSteps είναι ένα πρόγραμμα με στόχο την ψυχαγωγία και ενδυνάμωση μέσω του αθλητισμού που υλοποιείται με το σχεδιασμό και συντονισμό της Σοφίας Μπεκατώρου (@sofiaproject.org) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας  (@eavn) και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας "Βήμα κοινό" (@vimakoino) με την χρηματοδότηση του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ