Νέα
  • ΓΔ: 1271.2 +0.51%
  • Τζίρος: 101,90 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Εφαρμογή OSE Railways: Δρομολόγια, αφίξεις ανά σταθμό και καθυστερήσεις, σε πραγματικό χρόνο

Tη νέα εφαρμογή για κινητά και tablet, OSE Railways, που ήρθε για να παρέχει στο κοινό εξυπηρέτηση με αμεσότητα, ακρίβεια και εγκυρότητα στην πληροφορία των δρομολογίων του σιδηρόδρομου, έθεσε σε λειτουργία ο Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, η εφαρμογή OSE Railways δίνει έμφαση στην εύκολη πρόσβαση και την αξιοπιστία των πληροφοριών, ενώ προσφέρει μια σειρά από χρήσιμες δυνατότητες.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό της είναι οι ενημερώσεις για τα δρομολόγια, τις αφίξεις ανά σταθμό και τις καθυστερήσεις σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας μια ομαλή εμπειρία ταξιδιού. Πληκτρολογώντας το όνομα του σταθμού ή επιλέγοντας τον σταθμό από τη λίστα, οι ταξιδιώτες μπορούν να ενημερώνονται γρήγορα και εύκολα για τις αφίξεις συρμών στον σταθμό ενδιαφέροντός τους.

 Η εφαρμογή είναι εύχρηστη και φιλική προς τον χρήστη, είτε χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο, είτε tablet, και πλήρως αποκρίσιμη (responsive). Επιπρόσθετα, παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τον ΟΣΕ όπως τα Στοιχεία Επικοινωνίας με την εταιρεία, ενώ γίνεται σημαντική αναφορά στους στόχους και τη διαρκή προσπάθεια ανάπτυξης του ΟΣΕ, ώστε να καταφέρει να προσφέρει βέλτιστες υπηρεσίες στο κοινό.

Η εφαρμογή OSE Railways είναι ήδη διαθέσιμη σε συσκευές Android, προσεχώς και σε iOS, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι θα ακολουθήσουν πιο εμπλουτισμένες σε χαρακτηριστικά εκδόσεις της.

 Χρησιμοποιήστε το QR Code σε συσκευές Android και κατεβάστε την εφαρμογή με δύο απλά βήματα: σκανάρετε με το κινητό ή το tablet σας για να ανοίξετε το Playstore και εγκαταστήστε το OSE Railways app γρήγορα και εύκολα. Σύντομα θα υπάρχει διαθέσιμο QR code και για συσκευές iOS.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ