Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιμάνι Πειραιά: Πλήρωμα έσπρωξε από τον καταπέλτη του Blue Horizon 36χρονο και πνίγηκε

Tραγωδία σημειώθηκε χθες το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά με τον θάνατο 36χρονου στον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon. Ο αργοπορημένος άντρας προσπαθεί να ανέβει στο πλοίο ενώ έχει λύσει κάβους. 

Κι ενώ ο 36χρονος έχει καταφέρει να ανέβει στον καταπέλτη του πλοίου, δύο άτομα από το πλήρωμα του Blue Horizon τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο που συνεχίζει τις διαδικασίες απόπλου! Ο άτυχος άντρας προσπαθεί να παραμείνει πάνω στον καταπέλτη, όμως οι δύο άντρες του πληρώματος τον σπρώχνουν ξανά βίαια για να τον πετάξουν από τον καταπέλτη και να τον βγάλουν από το πλοίο. 

Ο άντρας χάνει την ισορροπία του, πέφτει στη θάλασσα, μάχεται με τα κύματα και λίγο μετά ανασύρεται νεκρός. Την ίδια ώρα σοκάρουν βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στα social media όπου φαίνεται το πλοίο μόλις έχει αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης, ωστόσο μέσα στη θάλασσα φαίνεται ο 36χρονος, λίγο πριν πνιγεί.

Νωρίτερα σε ανάρτηση, την οποία έκανε επιβάτης στο πλοίο, ανέφερε ότι ο 36χρονος φέρεται να διαπληκτίζεται με το πλήρωμα και στη συνέχεια να βρίσκεται στη θάλασσα ενώ το πλοίο αναχωρεί.

Ο 36χρονος ανασύρθηκε λίγα λεπτά αργότερα νεκρός ενώ η εισαγγελία διέταξε το πλοίο να επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από το πλήρωμα και τους επιβάτες.

«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών» .

Αυτό τονίζει με ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μετά το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα στο λιμάνι του Πειραιά όπου σύμφωνα με το λιμενικό σώμα ένας 36χρονος κατά τον απόπλου του Blue Horizon για το Ηράκλειο ανασύρεται νεκρός από τη θάλασσα

Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών.

— Varvitsiotis Miltiadis (@MVarvitsiotis) September 5, 2023
Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα