Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς: Από πνιγμό ο θάνατος του 36χρονου - Έδειξε και «εκδορές στο κεφάλι» η νεκροψία

«Πνιγμός εντός θαλασσίου ύδατος» είναι η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη που έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά όταν το πλήρωμα τον έσπρωξε στη θάλασσα, ενώ φέρει και εκδορές.

Ο 26χρονος έφερε εκδορές και κακώσεις σε πρόσωπο και σώμα, όπως έδειξε η  νεκροψία - νεκροτομή που διατάχθηκε από την Εισαγγελία.

ΕΔΕ για το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά

Με ανάρτησή του στα social media ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έκανε γνωστό ότι διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά μετά τον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά όταν προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πλοίο και μέλη του πληρώματος τον πέταξαν στη θάλασσα.

Για ανθρωποκτονία  κατηγορούνται τα 4 μέλη του πληρώματος

Για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon που πέταξαν από τον καταπέλτη στη θάλασσα τον 36χρονο που ήθελε να επιβιβαστεί στο πλοίο, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοικαπετάνιοςύπαρχοςλοστρόμος και αξιωματικός καταστρώματος θα απολογηθούν στην εισαγγελία το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον άτυχο άνδρα.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα