Νέα
  • ΓΔ: 1454.98 +1.36%
  • Τζίρος: 141,23 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΔΕΔΥ: Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας - Οικονομική ενίσχυση 10.000 ευρώ

Πηγή: Eurokinissi

«Τη βαθιά της οδύνη για τα θύματα που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικές πλημμύρες σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας (Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας), καθώς και την αμέριστη συμπαράστασή της στους πληγέντες», εκφράζει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

Παράλληλα, η ΑΔΕΔΥ απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται την ταχεία ανάρρωση των τραυματιών.

Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία Daniel: Χωρίς διόδια σε Ρίο – Αντίρριο και τμήμα της Εγνατίας

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της έμπρακτης αλληλεγγύης και της συμπαράστασής της, αποφάσισε να διαθέσει στα νομαρχιακά τμήματα της Θεσσαλίας το ποσό των 10.000 ευρώ, προκειμένου αυτό να διατεθεί άμεσα για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης.

Επίσης, καλεί τις ομοσπονδίες-μέλη της, τα νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ και τα πρωτοβάθμια σωματεία όλης της χώρας, να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τους πληγέντες.

«Η αλληλεγγύη και η δράση των συνδικάτων, καθώς και του λαού, αποτέλεσαν πάντα και αποτελούν και τώρα τη μεγαλύτερη ασπίδα προστασίας των θυμάτων των καταστροφών» επισημαίνει η ΑΔΕΔΥ στην ανακοίνωσή της.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ