Νέα
  • ΓΔ: 1490.46 -0.08%
  • Τζίρος: 123,95 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κακοκαιρία Daniel: 1.096 χιλιοστά βροχής δέχτηκε συνολικά η Ζαγορά Πηλίου

Τα ύψη βροχόπτωσης (ημερήσια και αθροιστικά) της κακοκαιρίας Daniel (από τις 4 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2023) στη Θεσσαλία, η οποία υπέστη και τις σημαντικότερες καταστροφές από τις πλημμύρες, παρουσίασε το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr σε σχετικό πίνακα.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr/ΕΑΑ, η Ζαγορά Πηλίου δέχτηκε αθροιστικά 1.096,2 mm βροχής, η Πορταριά Πηλίου 884,5 (αν και ο πραγματικός αριθμός ήταν πολύ μεγαλύτερος λόγω παύσης μετάδοσης δεδομένων από τις 6 Σεπτεμβρίου εξαιτίας βλάβης του μετεωρολογικού σταθμού) και η Πεζούλα Καρδίτσας 762,4.

Σημειώνεται ότι ορισμένοι από τους μετεωρολογικούς σταθμούς, είτε σταμάτησαν να μεταδίδουν τα δεδομένα τους λόγω διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος (Πορταριά Πηλίου), είτε έχασαν μέρος των δεδομένων τους (Περτούλι και Βόλος).

Στο Σμόκοβο Καρδίτσας εκκρεμεί η συλλογή δεδομένων στις 6-8 Σεπτεμβρίου, ενώ στη Σκόπελο εκκρεμεί η συλλογή των ημερήσιων τιμών της κακοκαιρίας, όμως το άθροισμα είναι σωστό.

 

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ