Νέα
  • ΓΔ: 1209.34 +1.32%
  • Τζίρος: 71,73 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Νέος επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας ο Παναγιώτης Καψιμάλης

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Αλλαγή «σκυτάλης» στην Οικονομική Εισαγγελία, καθώς το 11μελες Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδρίασε παρουσία της προέδρου του Αρείου Πάγου, Ιωάννας Κλάπα, και της εισαγγελέως του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Γεωργίας Αδειλίνη, επέλεξε νέο επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας τον Παναγιώτη Καψιμάλη, ο οποίος ήδη υπηρετούσε στην Οικονομική Εισαγγελία, ως αναπληρωτής.

Η συνεδρίαση

Με απόφαση του ενδεκαμελές Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου (ΑΔΣ) τοποθετήθηκε ο νέος υπεύθυνος της Οικονομικής Εισαγγελίας ο εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Καψιμάλης, μετά την αποχώρηση του Χρήστου Μπαρδάκη.

Αναλυτικότερα, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΑΔΣ, με τη συμμετοχή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνης και της προέδρου του Ανώτατου Δικαστηρίου Ποινικού Ιωάννας Κλάπα, τοποθέτησε τον κ. Καψιμάλη επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας.

Ο κ. Καψιμάλης, υπηρετούσε ήδη στην Οικονομική Εισαγγελία, ως αναπληρωτής του αποχωρήσαντος κ. Μπαρδάκη.

Ακόμη, τοποθετήθηκαν στην Οικονομική Εισαγγελία ως τακτικό μέλος η εισαγγελέας Παναγιώτα Φάκου, η οποία στο παρελθόν είχε διατελέσει και προϊσταμένη στην Εισαγγελία της Αθήνας και υπηρετούσε ήδη στην Οικονομική Εισαγγελία ως αναπληρωματική.

Τέλος, επίκουροι εισαγγελείς τοποθετήθηκαν οι Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος και Μαρία Παπαδοπούλου για την Αθήνα, και για τη Θεσσαλονίκη οι εισαγγελείς Ολγα Ζαφειρίδου και Δήμητρα Τσιαρδιακλή.

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ