Νέα
  • ΓΔ: 1381.07 +1.13%
  • Τζίρος: 104,37 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ακτοπλοϊκή σύνδεση με νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου

Από τις 6 Μαρτίου και μέχρι τις 5 Ιουνίου η Θεσσαλονίκη θα συνδέεται ακτοπλοϊκά με τα νησιά του βορειανατολικού Αιγαίου και όχι μόνο, καθώς το δρομολόγιο θα αναχωρεί κάθε Σάββατο στις 9 μ.μ. για Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Φούρνους, Ικαρία, Μύκονο, Σύρο και τελικό προορισμό τον Πειραιά

Από τις 13 Μαρτίου και μέχρι τις 5 Ιουνίου το παραπάνω δρομολόγιο θα εκτελεί το Blue Star Chios. "Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες το πλοίο θα εκτελεί το εν λόγω δρομολόγιο από Καβάλα", σημείωσε ο κ. Δημητριάδης. 

Τελευταία φορά που η Θεσσαλονίκη συνδέονταν ακτοπλοϊκά με τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ήταν το καλοκαίρι του 2016, ενώ το 2016, 2017 και 2018 η Θεσσαλονίκη συνδέονταν με τα νησιά των Σποράδων και το 2018 εκτός από τις Σποράδες, υπήρχε σύνδεση με Κυκλάδες και Κρήτη. 

Οι τιμές θα είναι πολύ οικονομικές, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ενδεικτικά το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Λήμνο στοιχίζει 23 ευρώ το άτομο και 62 ευρώ για το ΙΧ, ενώ η διάρκεια του υπολογίζεται στις 7 ώρες.

Ημερησία στο Google News Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!

Διαβάστε επίσης:

  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ