Νέα
  • ΓΔ: 1280.11 +0.39%
  • Τζίρος: 64,49 εκ €
Δείκτες / Μετοχές

Κακοκαιρία Elias: «Θα επιμείνει μέχρι την Κυριακή» - Εφιαλτική πρόβλεψη Μαρουσάκη

Πηγή: Eurokinissi

Εως την Κυριακή θα συνεχιστεί η κακοκαιρία Elias, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN TV,  Κλέαρχο Μαρουσάκη.

«Πιστεύω πως το φαινόμενο αυτό είχε μεγαλύτερη ένταση από τον Daniel αλλά μικρότερη διάρκεια. Αν έμενε περισσότερο χρονικό διάστημα ο πυρήνας καταιγίδων – που πέρασε από τη Β. Εύβοια και κατέληξε στην περιοχή της Μαγνησίας και στη συνέχεια κινήθηκε μέχρι την κεντρική Στερεά – τότε θα μιλούσαμε για μεγαλύτερο όγκο νερού. Είναι ένα φαινόμενο που δεν το παρατηρούμε πολύ συχνά» είπε ο γνωστός μετεωρολόγος.

«Επιμένει και σήμερα η κακοκαιρία όπως και τις επόμενες ημέρες προσπαθώντας το βαρομετρικό χαμηλό να πάρει μια άλλη μορφή προβληματίζοντάς μας αρκετά για θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές της ανατολικής και νότιας χώρας όπου πρέπει να υπάρχει αυξημένη ετοιμότητα μέχρι και την Κυριακή, πιθανόν Δευτέρα της άλλης εβδομάδας. Όμορφη ημέρα σε όλες και όλους με τη σκέψη μας στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από αυτά τα έντονα καιρικά φαινόμενα» έγραψε στο Facebook, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

 

Ακολούθησε την Ημερησία στο Google News!
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Newsletter

Η ημέρα ξεκινάει εδώ. Το imerisia.gr ετοιμάζει το δικό του newsletter. Κάντε εγγραφή εδώ για να είστε οι πρώτοι που θα λαμβάνετε όλες τις οικονομικές ειδήσεις της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ